Az új munkám első feladata

Az ember egy új munkahelyen próbál nagyon gyorsan beilleszkedni, a legjobb énjét és arcát mutatni, mindenkinek megfelelni, és gyorsan megmutatni azt, hogy érdemes a pozícióra és tökéletesen meg tudja oldani azokat a feladatokat, amiket szántak neki, sőt, még több eredményt is képes elérni, mint azt a vezetői gondolták. Ez számtalan esetben sikerült már nekem is, néhányszor nem, a legújabb váltásom alkalmával azonban azt tudom mondani, hogy hihetetlen eredmények születtek az ötletem által.

Az új pozícióm első feladata ugyanis az volt, hogy szervezzem meg az éppen készülő webshophoz a termék fotózás folyamatát. A kivitelező kiválasztásától a lebonyolításon keresztül végig. Én ettől kezdetben kicsit megrémültem, mert én abszolút nem értek a fotózáshoz, azonban rájöttem elég gyorsan, hogy nem is kell. Ahelyett, hogy keresgélni kezdtem volna, kértem pár ajánlást. Olyan régi partner cégektől, akik hasonló szolgáltatást igénybe vesznek és jó viszonyt ápolok velük még a mai napig is.

Nem is volt több kérdés, hogy a tökéletes választás a képek elkészítéséhez a fotoda csapata lesz, hiszen számos jó ajánlás érkezett rájuk. Már meg nem tudom mondani, hány partnert kérdeztem meg, kit ajánlana, de négyen biztos hogy a Fotoda csapatát ajánlották. Így hát felkerestem őket és meg is kötöttük a szerződést. Már az első kapcsolatfelvételkor tudtam, hogy komoly sikereket fogunk tudni elérni, mert nagyon felkészültek és profik voltak, de kellő alázatot és lelkiismeretességet láttam rajtuk, ami együtt mindig a biztos siker záloga.

A képek önmagukért beszéltek. Gyönyörűek voltak, technikailag is tökéletesek és hihetetlen energikusak. A webshop legnagyobb fegyvere pedig tudjuk, hogy a kép, hiszen a vásárló az alapján dönti el, hogy rányom-e a vétel gombra. Hát elmondhatom, hogy már az első hónapban dicséretet kaptam a főnököktől, a webshop pedig dübörög, és ez eredmény mutatókban és számokban is egyértelműen látszik. A legjobb döntés volt részemről ezt a csapatot választani, így pedig az első feladatom is jelesre teljesítettem.

By | 2020-11-21T11:02:56+00:00 november 18th, 2020|Cikk|0 Comments