Dual sim okostelefon – tartsd egykézben dolgaidat

Dual sim okostelefon azoknak éri meg a leginkább, akik nem akarnak bajlódni. Szemben a hasolnó single modellekkel, itt megvan az az előny, hogy két sim segítségével két szolgáltatás vehető igénybe. És, hogy miért is éri meg szemben a hagyományos egy kártyás modellekkel szemben? Tény, hogy napjainkban egyre többen választják a készülékek ezen változatait. Azért, mert így egyszerre tudunk két sim kártyát, két előfizetést is használni. Azaz ha van a saját készülékünk mellett céges telefonunk is, akkor sokkal egyszerűbb lehet egy dual készüléket beszerezni, mint két külön mobilt hurcolni magunkkal. A másik fontos ok lehet az, hogy kihasználhatjuk más és más szolgáltatók kedvezményeit is.

Dual sim okostelefon – tartsd egykézben dolgaidat

A dual simes telefonok nem most kezdték meg a piaci hódításukat, viszont manapság egyre inkább növekszik a népszerűségük. Ez a kiforrott technológiának is köszönhető. Egyre stabilabbak az ilyen mobilok. A korai problémákra megtalálták a gyártók a megoldásokat és ma már szinte hibátlanul tudjuk használni a telefonokat két sim kártyával is. Ez sokaknak jelent könnyebbséget, hiszen vannak akik a céges és a saját telefont használják együtt, míg vannak akik a különböző szolgáltatók legjobb szolgáltatásait szeretnék élvezni a készülékük segítségével.
A normál és a dual modellek között pedig az árkülönbség vagy nincs már, vagy pedig elenyésző, ezért az ár sem lehet már döntő tényező. Ha pedig most még nem használnánk ki ennek előnyét akkor is nagyjából azonos árban kapunk egy készüléket, melyet később könnyedén tudunk még bővíteni.

By | 2018-11-20T10:36:49+00:00 november 17th, 2018|Uncategorized|0 Comments