Egyszerű eszköz, hatalmas védelem

A férfiak nem érthetik sokszor egy nő min megy keresztül azért, hogy sportos legyen, jól is nézzen ki, jól álljon a haja, a sminkje, tökéletes legyen az aznapi szettje, eljusson mozogni, a gyerekeket se felejtse az óvodában, legyen otthon vacsora és még az idegrendszere is megmaradjon estére, mikor a család összeül és a legnagyobb szükség van az otthon hangulatának megteremtésére, a nyugalomra, beszélgetésre. Mindebből következik, hogy egy nő legfontosabb feladata talán a mindennapi életének tökéletes időmenedzsment kidolgozása. Folyamatosan rohan, egyik pontról a másikra, gondolnánk. Így van ez, ha nincs megfelelő terv a mindennapi dolgok elvégzése területére. Én ma már ott tartok, hogy elindulok reggel, és szépen nyugodtan, de folyamatosan végig haladok a napon. Ehhez persze sokszor szükség van egyes dolgok elnapolására, másra bízására, és egyéb hirtelen fellépő események ellen bevethető praktikákra, de alapjaiban véve, ha egy váratlan esemény nem rondít bele a napomba, akkor szépen folyamatosan elvégzem a teendőket.

Itt jön azonban a hogyan kérdése. Sokan kérdezték már tőlem, hogyan csinálom. Hogyan van az, hogy mindig elegáns tudok lenni, hogy bár alap sminket hordok, de az mindig makulátlan, és hogy ha éppen rohanós napom van, akkor nem egy sportcipő és melegítő a napi öltözetem. Hogyan van az, hogy mindig jól nézek ki és a cuccaimról is ugyanúgy elmondható ez? Elárulom a titkot, apró, de hatékony és kincset érő technikákkal.

Hozok is egy tökéletes példát, ami nem más, mint a sarokvédő cipőre. Ezzel ugyanis tudok úgy vezetni a legszebb, legjobban féltett magassarkú cipőimben is, hogy nem szedi szét még a város által támasztott folyamatos igénybevétel sem. A sok piros lámpa, a fékezés, a folyamatos kuplung használat mind mind ellensége egy szép magassarkú cipő hátsó részének, sarkának. Ezzel az eszközzel azonban minden ilyen probléma feloldásra kerül és nem kell cipőt váltogatnom vagy épp más szettet választanom csak azért, mert egész nap mozgásban kell lennem és a vezetés tönkre tenné a legszebb cipőmet. És ez csak egy, a sok-sok apró hatékony technika közül, de az egyik legnagyobb kincs, ami a mindennapokat megkönnyíti.

By | 2020-05-09T12:40:17+00:00 április 25th, 2020|Cikk|0 Comments