Gyönyörű arcbőr a sípályán is

Itt a január, beköszöntött az újév. Végre, mint minden évben, jöhet a családunkban már szinte hagyománynak tekinthető évnyitó síelés. Mindig nagyon várom az év első napjait, mert tudom, hamarosan hódolhatok egyik kedvenc sportomnak. Ilyenkor a szüleim, a testvéreim és a párjaik, valamint én és a párom útra kelünk, és elmegyünk a kedvenc osztrák pályánkra, kicsit ledolgozni az ünnepek alatt esetlegesen felszedett plusz kilókat.

Minden évben ugyanott szállunk meg, így már mondhatni barátság alakult ki a szállásadó és köztünk. Az egyetlen dolog, ami miatt nem szeretem a síelést, hogy nagyon ártalmas tud lenni az arcbőrünkre, ha nem biztosítjuk a megfelelő védelmet. Az arcápolás minden nap fontos, viszont téli sportok űzése esetén még fontosabb. A hideg szél kiszáríthatja, a napsütés hatására pedig könnyen leéghet. Főleg, hogy a hó is visszaveri a nap káros sugarait. Szerencsére évekkel ezelőtt megtaláltam a megfelelő megoldást, hogy kellő védelmet biztosíthassak arcbőrömnek. Hogy mi is ez? Az Avon kiváló arcápoló termékei, melyeket kényelmesen, online be tudok szerezni, hála a Pipereshop-nak.

Itt számos Avon termék megrendelhető, melyet házhoz szállítanak, így ki sem kell mozdulnom otthonról. Szinte minden bőrtípusra rendelhető megfelelő termék, legyen az arckrém, tonik, pakolás, vagy bármi más, mely bőrünk kényeztetésére, szépítésére szolgál. Rendelhetőek különböző szettek is, így egyben megkaphatunk minden olyat, ami az alapvető arcápoláshoz elengedhetetlen. Síelés előtt én mindig innen rendelem be a szükséges piperéimet, hogy biztosan ne fogyjak ki belőlük a téli kirándulásunk alatt.

By | 2020-01-16T16:51:25+00:00 január 2nd, 2020|Cikk|0 Comments