Hogy tud beázni a telefonod?

Azt gondolod, csak nagyon extrém esetekben történhet meg veled, hogy beázik a telefonod? Valójában elég sok helyzetet teremtünk meg ahhoz, hogy kárt tegyünk a telefonjainkban, ésez legfőképpne abból ered, hogy életünk minden pillanatában ott van velünk. Akkor is használjuk az okos eszközeinket, amikor nagyon nem kéne. Ezekből a lehetetlen helyzetekből válogattunk össze egy párat. Aki magára ismer az egyes pontok alapján, ne csodálkozzon, ha egyszer az androidszerviz.hu csapatához kell majd elvinnie a telefonját, ami önmagában egyáltalán nem rossz döntés, hiszen nagyon értik a dolgukat.

  1. Esőben is nyomkodod a telefonodat: ez a tevékenység önmagában ártatlannak tűnik, hiszen egyszerre csak kevés víz éri a készüléket, ám ez hosszabb távon komoly problémákat okozhat a működésben, viszonylag vízálló telefonoknál is.
  2. Farzsebben hordod a telefonodat: innen bármikor belepottyanhat a vécébe is akár, de bárhol jársz éppen, nem a hátsó zsebben, sőt nagyon sokféle zsebben nincs biztonságban a telefonod. Jobb, ha külön kis tartóban vagy táskában hordozod az eszközt.
  3. Állandóan az asztalon tartod magad mellett evés közben: ilyenkor sokszor jön a jól ismert sztori – véletlenül felborítod az üdítődet, és természetesen a telefonodon landol az egész. Ha víz helyett valami másmilyen, cukros ital ömlik a telefonra, az egy fokkal ráadásul rosszabb, mint a sima víz.
  4. Minden lehetetlen helyszínen képeket csinálsz magadról vagy másokról: sokszor ilyen szituációkban esik bele a folyóba, tóba vagy tengerbe a telefonod. Ha nem vagy vízközelben, akkor csak szimplán nagyobb eséllyel ejted le, pláne, ha mozgásban vagy.

Emellett nagyon fontos, hogy a testi épséged sokkal fontosabb legyen, mint az, hogy csinálj magadról egy nagyon menő képet egy nagyon menő helyen. A telefonod épsége pedig szintúgy akkor tud tovább megmaradni, ha nem minden helyzetben érzed szükségesnek a jelenlétét.

By | 2019-04-24T05:54:14+00:00 április 12th, 2019|Cikk|0 Comments