Kábel a rengetegben

A kábeleknek több fajtája van. Most nem a Deadpool filmben vagy a képregényből ismert karakterre gondolok, hanem a mai telefonokkal kapcsolatos kábelekre. Van ugye adatátvitelre alkalmas és töltésre alkalmas kábel, és ezeknek is más és más fajtája.

Gondolok itt a kettő az egyben kábelekre, amik töltésre és adatátvitelre is alkalmasak. Viszont, azt tudnunk kell róluk, hogy igen sérülékenyek tudnak lenni, így ne lepődjünk majd meg, hogy idővel cserélni kell őket, hiszen elég egy rossz mozdulat és megszakadhat vagy megtörhet a vezeték. Így jártam én is egy hete, amikor hordozható akksitöltőről töltöttem a telefonom és a kábelt nem tudtam a kabátomba rejteni, ezért kint lógott és mikor hazaértem beleakadt a kilincsbe, és jól megrántottam a vezetéket. A szerencsém az volt, hogy a páromnak is ugyanilyen kábele van, így nem kellett rögtön fejest ugranom egy új vásárlásába, nehogy lemerüljek, vagy ilyesmi. Így nyugodtan szét tudtam nézni az interneten.

Végül egy Baseus kábel mellett döntöttem. Azért is a Baseus, mert itt rengeteg féle kábelt találtam, kezdve a mikro USB csatlakozón át az Iphone töltőkig, mind különböző kivitelben. Ár-érték arányban itt találtam meg a legmegfelelőbbet, és így hát meg is rendeltem a nekem valót. Gyorsan meg is érkezett és azt kaptam, amire vártam. Tényleg egy minőségi kábelt sikerült megrendelnem, aminek nagyon örültem. Azóta már csak innen rendelek, hiszen a kábeleken kívül számos más kiegészítőt is meg lehet találni. Ki sem kellett tennem a lábam otthonról, így nem töltöttem az időmet utazással át a városon, hanem itthon kényelmesen vártam, hogy kihozza a futár a rendelésem. Számomra ismét bebizonyosodott, hogy néha a legegyszerűbb választás a legjobb.

By | 2020-01-12T11:59:37+00:00 január 8th, 2020|Cikk|0 Comments