Telefontokok: fő a védelem, de hogy válassz?

Ha új okostelefont, vagy tabletet akarunk beszerezni és a jobb gyártók aktuális termékei közül, akkor mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni. De ha megvan az új kütyü már szinte azonnal kárpótol a maga előnyeivel és a vásárlásunk jogosságát igazolja esetleges előnyeivel. Viszont ha nem figyelünk és vigyázunk rá, akkor jelentős értékcsökkenés következhet be igen rövid idő alatt. Ezért kiemelten fontos a megfelelő telefontok és üvegfólia használata új mobilunk esetében is!

Elég egy óvatlan mozdulat és a drága készülékünk máris összetörhet, használhatatlanná vállhat. Ha pedig a baj megtörtént, akkor annyit tudunk tenni, hogy mielőbb megjavíttatjuk a szervizzel, illetve cseréltetjük a megrongálódott alkotó elemeket. A középkategóriás, illetve alacsonyabb árfekvés esetében ez sokszor maga a készülék értékével felérő művelet. Tehát mindenképpen jobban tesszük, ha előre gondolkozunk!

Telefontokok kérdése: Hogyan védd meg új okostelefonod?

A mai telefontokok kínálatában rengeteg választási lehetőségünk van. De át kell gondolnunk, hogy pontosan mit szeretnénk és mire van szükségünk egészpontosan. Sokszor a divat határozza meg, hogy az egyes tokok közül melyik kerül fel eszközünkre, de mielőtt döntést hozunk gondoljuk át, hogy munkánkból adódóan, vagy kézügyességünk alapján mely típus lehet a legjobb számunkra.

A mai telefonok kínálatában léteznek ugyan vízálló telefonok, de ettől függetlenül a legtöbb modell esetében a vízzel való találkozás egyet jelent a véggel. Azaz ha már volt szervizen a vízálló modell, vagy csak szerencsétlenek voltunk, akkor a készülékünk sajnos nem fogja megúszni szárazon. Ezen eshetőségek elkerülésére javasolt a vízálló tokok beszerzése.

Más aspektusban vizsgálva a témát, ha olyan körben dolgozunk, akkor jól jöhet a teljesen zárt és ütésálló tok is. Ilyen lehet például a műhelyekben, üzemekben dolgozó emberek esetében, vagy akár a kertépítőknél is. Tehát gondoljuk át, hogy mekkora védelemre van szükségünk. A tok mérete, súlya szoros összefüggésben van a védeklem mértékével. Ezen felül rengeteg más szempontból, megannyi választási lehetőséggel találkozhatunk, de inkább mindenki tekintse meg a fenti linken a kínálatot és válassza ki kedvencét.

Ha pedig nem vagyunk magunkban biztosak, akkor telefonon kérhetünk segítséget, vagy nézzünk meg több modellt, és akkor adott esetben cserélgetni is tudjuk őket.

By | 2018-03-08T13:10:47+00:00 március 15th, 2018|Cikk|0 Comments