Tiszta elegancia

Szinte mindenki hallott már az egyik legsikeresebb elektronikai eszköz gyártásával foglalkozó nagy cég nevéről, a Samsungról. Legyen szó televízióról, tablet-ről, mosógépről és még rengeteg más termékről. Ez a vállalat letette névjegyét a hosszú évek alatt a minőségi műszaki cikkek mellett, és folyamatos bővülésüknek hála rengeteg új munkahelyet teremtettek. Mai napig, mindig képesek valami újat alkotni, amivel folyamatosan lenyűgöznek bennünket.

Az okostelefonok megjelenésekor, a Samsung által forgalmazott első, Android alapú szoftverrel ellátott telefon a Nexus S készülék volt. Azóta folyamatosan, az okostelefonok világában is az élen járnak. Nagyszerű forma tervezetüknek köszönhetően hamar közkedvelt, és keresett márka lett a mobiltelefonok piacán. Kifinomult elegancia, és megbízhatóság jellemezi minden területen. Ma, már legyen szó bármely készülékről, odáig jutottak ezen a területen, hogy a biztonsági zárolás feloldása ujjlenyomat olvasóval működik. Ezt például a Samsung az A50-es készülékük esetében a kijelző alá rejtve alakított ki, szemben mondjuk a Huawei készülékekkel.

Viszont, ehhez a kijelzőt érzékenyebbé kellett tenniük, amit csak úgy tudtak elérni, hogy vékonyítottak rajta. Ennek köszönhetően azonban, nem csak az érintésre lett érzékenyebb a készülék, de sajnos a sérülésekre is. Minden okoskészülék fogékony a sérülésre, de az a műszaki újítás magas rizikófaktorba emelte azon készülékeket, melyek így kerültek kialakításra. Ezért célszerű üvegfóliát tetetni a telefonra, és egy biztonságot nyújtó tokot venni rá. Sajnos elég sok telefontok eltakarja telefonunk szép külsejét. Ha azonban nem szeretnénk tok alá rejteni készülékünk design-es külsőjét, akkor célszerű egy szilikon tokot vásárolni rá. Az Atomking oldalán található Samsung tokok között találsz vékony szilikonból készült változatot, amely nemcsak, hogy kellő védelmet tud biztosítani mobilodnak, de mellette teljes mértékben kiélvezheted a megjelenése nyújtotta élményt.

By | 2019-12-08T07:51:56+00:00 december 10th, 2019|Cikk|0 Comments